25. Genel Kurul Toplantısı Duyurusu

05.09.2020 17:28

Değerli Ortağımız;

Kooperatifimiz 25. Olağan Genel Kurul Toplantısı; 19 Nisan-3 Mayıs 2020 Pazar Günü için planlamış ve gerekli tebligatlar tarafınıza yapılmıştır. Ancak Ülkemizin de içinde bulunduğu yaygın virüs ve ilgili makamların toplantıları durdurması sebebiyle yapılamamıştır.

Kooperatiflerin denetiminden sorumlu Bakanlığın talimatı gereğince yönetim kurulumuzca; 25.Olağan Genel Kurul Toplantısının; 11 Ekim 2020 Pazar Günü saat 10.00’da Kurtuluş Parkı içinde bulunan Atatürk Buz Pateni ve Düğün Salonu Prof. Dr Nusret Fişek Cad. Sıhhiye-/Çankaya ANKARA adresinde yapılması, yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ikinci toplantının 18 Ekim 2020 Pazar Günü aynı yer ve saatte yapılması kararlaştırılmıştır.

Değerli ortağımız,

Banka veya telefonunda ki mobil banka kullanarak EFT yoluyla aidat ödeyecek olanlar hesap numaralarını  Kooperatifimiz www.arsafir.org.tr web sitesi hesap numaraları  kısmından öğrenebilirler

Aidat borcunuzu daha önce size verilen kullanıcı adınız ve  şifre ile üye giriş bölümünden sorgulayarak  öğrenebilirsiniz.

Kooperatif ile ilgili bilgilendirme 5379516502  numaralı telefon whatsaap aracılığı ile mesaj olarak bilgilendirilmeye devam edilecektir. Lütfen telefon numarasını Arsafir olarak kayıt ediniz.

Sağlıklı günler diliyoruz.

Arsafir Koop Yönetim Kurulu